resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 8
    galatasaray'ın ilgilendiği iddiaları üzerine hakında biraz araştırma yaptığım schalke 04 takımının genç ve gelecek vaad eden defans oyuncusu.

    önce biraz ön bilgi verelim.

    isim: kaan ayhan
    yaş: 19
    boy: 1.84 m
    doğum yeri: gelsenkirchen, almanya
    uyruk: türk, alman
    mevki: defans(stoper)
    kullandığı ayak: sağ
    piyasa değeri*: 300.000 €

    kendisi 5 yaşından beri schalke 04 altyapısından yetişmiş bir futbolcu. dolayısıyla alman antrenörlerin elinde büyümüş ve ona göre bir futbol eğitimi almıştır.

    schalke 04 takımını yakından takip eden bir tanıdığımın gözlemlerine göre kendisi yetenekli ve yaşıtlarına göre fark yaratan bir oyuncu. alman çalıştırıcılar kendisinin üzerine çok düşüyormuş, çok ilgileniyormuş. eğer gelecek vaad etmese bu kadar ilgilenmezdi gibi geliyor bana. yine bu tanıdığımın söylediğine göre schalke bu oyuncuyu elden çıkartmaya sıcak bakmayabilirmiş ancak kaan galatasaray'a gelmeyi düşünebilirmiş.

    schalke 04 takımın bir çok kademesinde forma giymiş ve eğer yanılmıyorsam a kadroya da yükselmiştir.

    her ne kadar schalke'nin kolay kolay bırakmayacağını düşünsem de yetenekli yerli oyuncu kıtlığında şöyle bir yoklama çekilmesi gerektiğini düşünüyorum. defansımız için geleceğe yapılmış iyi bir yatırım olabilir. ancak açık konuşmak gerekirse oyuncuyu pek izlemediğim söylenemez. schalke'yi iyi gözlemleyen bu tanıdığımın yorumları üzerine böyle bir kanıya vardım ve onun gözlemlerini aktarmak istedim.

    söyleyeceklerim bu kadar hakim bey.

    edit: vay arkadaş entry'i girdikten 5 dakika sonra sporx'te son dakika haberi girdi. *
    http://imgim.com/7964inciz82005.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın