• 3
    öncelikle sosyal sorumluluğun gereği olarak; (ara: siyaset*)

    şunu anladım ki sen kadar anlatsan da, "kardeş, hani format, konsept, galatasaray, spor" filan diye defalarca açıklamaya çalışsan da olmuyor arkadaş. muhtemeldir ki memleketi herkesten çok "düşünen" ve bu konuda diğer vatandaşları bilinçlendirmeyi kendine ilke edinmiş bir kesim (kendilerini takdir ediyorum orası ayrı) diğer yazarların sadece galatasaray ile ilgilendiklerini ve memleket meseleleri hakkında fikirleri olmadığı ve bu konuda sorumsuz davrandıkları gibi bir düşüncedeler. zaten ülkedeki genel kanıda bu şekilde. ancak iddia ediyorum hatta varsa da aksini ıspatlayacak hodri meydan diyorum, dünyada siyaset ile türk halkından daha fazla ilgilenen hiçbir ülke yoktur. aslında ilgilenmek derken belki yanlış tanımladım, direkt bir ilişki söz konusu burada. öyle ki resmen bir tensel temas durumu var hem de her gün, her saniye. her vatandaş gibi sen bunu hissediyorsun da başkaları hissetmiyor mu sanıyorsun. neymiş efendim, türk halkı siyasetle ilgilenmezmiş. traş.
    hala da anlamadıysan al buyur; https://gss.gs/Pym.jpg

    diyeceğim o ki; ben zaten bıkmışım kardeşim. siyasetten de, siyasetçiden de tiksinir hale gelmişim. kaçacak yer arıyorum, geliyorum sözlüğe, aha da buyur, burada da siyaset. bana veya varsa eğer benim gibi düşünenlere yazık değil mi be hafız? ayrıca o kadar da avelim ki, gelmişim kaç yaşına hala siyaset ile sporun iç içe olduğunu anlamamışım. en basit örneği, her mitingde adam hangi şehirdeyse oranın takımının atkısını takıyor boynuna, bi'kaç saat sonra başka şehire geçmiş o şehrin takımının atkısı boynunda, ben de adamların üşüdüklerini sanıyorum, o derece yani.

    ha bu arada, galatasaray sözlük'te siyaset konuşmak yasak değil, siyaset yapmak yasak. galatasaray'ı veya türk sporunu ilgilendiren bir durum varsa en önce burada konuşulur zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın