• 153
    hastalığını yanlış bilmiyorsam lenfomaydı. ve adını görünce sol framede, daha bugun bir kaç saat önce bir arkadasımla yaptıgım konusma aklıma geldi.

    arkadasımın eniştesi de 28 yaşındaydı ve evre 3 hodgkin lenfoma tanısı almıştı bundan 4 ay önce. açıkcası kötü sonuçlanma riski yüksek olarak adlandırılan bir evredir üç ve hastalık yayılmıştı karın içi organlara da. ama bahsettiğim abimiz 28 yaşındaydı ve pes etmedi. kendisine çok iyi baktı, cevresinden gördüğü destekle hiç bırakmadı kendisini ve bugün aldığımız haberle hastalığının tam remisyona girdiğini öğrendik. 4 ay önce bugünlerde duydukları haberler ile sarsılan arkadaşım ve ailesi bugün pes etmemenin haklı mutluluğunu yaşıyor.

    hastalığının evresini ve tipini bilmemekle birlikte yaş itibariyle lenfomayla savaşabilecek, onu devirebilecek güçte olduğunu hiç aklından çıkarmamalı. ben capcanlı bir örneğini daha yeni gördüğüm için yazma gereği duydum buraya, okuyorsa hep anlatılan bu başarma hikayelerinin hikaye değil %100 gerçek olduğunu bir kez daha duysun görsün hissetsin diye. işte daha bugün benim yanıbaşımda bir kişi tutunuverdi hayata tekrar çok şükür. sen de bunu yapabilirsin, yapacaksın da!

    air kaynana bilmiyorum okuyor musun bu satırları; ama bu hastalık güçlü kuvvetli inatçı ve genç bir aslanı yıkamaz öyle, yaz bunu aklına!

    senin de güzel haberlerini buradan duyacağımıza eminim. biz bitti demeden bitmez çünkü hiç birşey:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın