• 19
    hakan şükür hakkında bolca yazmış, hepsinde de hakan şükür'ü eleştirmiş bir yazardır. ancak onca eleştirisinin arasında adamın siyasi görüşü* nedeniyle yazdığı tek bir kelime yoktur.

    hakan şükür'ü eleştirirken en çok üzerinde durduğu konu galatasaray'dan ayrıldıktan sonra camiaya karşı takındığı tavırdır.
    ayrıca millet vekili olduktan sonra meclise gitmeyip spor programlarında dolaşmasını eleştirmek de siyasi görüşüyle alakalı değildir. galatasaraylılık kimliği üzerine yapışmış bir kişinin, galatasaray camiasına yakışır şekilde hareket etmesini ve milletin kendisine verdiği görevi aksatmamasını istemektedir. yani siyasi görüşü nedeniyle eleştirdiği iddia edilen adamın gidip mecliste siyaset yapmasını ve reyini kullanmasını istemektedir.
    yine aynı sözlük yazarı şahısları galatasaray sözlük'te siyasi görüşü ile değerlendiriyor olsa başbakanım, başbakanım diye dolanan arda turan'ı her fırsatta savunmaz, başbakana yakınlığı ile bilinen abdürrahim albayrak'ı övmezdi.

    ancak görünen o ki nasıl siyasi görüşü nedeniyle emre belözoğlu'na sahada kırmızı kart göstermek yasaksa, aynı mantık galatasaray sözlükte de kimilerince uygulamaya geçirilmeye çalışılmaktadır. sırf kendi siyasi görüşüne paralel diye hakan şükür'e yapılan her eleştiri siyasiymiş gibi bir izlenim yaratılarak cevaplanmakta ve bir nevi aykut kocaman mağduriyeti yaratılma çabası içine girilmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın