• 11
    19 mayıs 2013 gecesi yayınlanan programda yine acayip dakikalar yaşattılar bizlere. önce bir anons geçtiler "birazdan türk telekom arena'da olan bir olayı açıklayacağız. bu olay ülke gündemine bomba gibi oturacak" falan diyerek yarım saat oyaladılar. uzun bekleyişten sonra galatasaray-trabzonspor maçının* seramonisini gösterdiler ve sordular: "bu seramonide bir gariplik var, görebiliyor musunuz sayın seyirciler" diyerek uzatmaya devam ettiler. arka fona da bir gerilim müziği koymuşlar ki sorma gitsin. parçanın adını hatırlamıyorum lakin dünyanın en ünlü gerilim müziklerinden bir tanesi. ben çocukları gösterir göstermez çakozladım olayı. bütün takımların formasını giyen çocuklar var seramonide, fener forması giyen yok. ülkenin gündemini sarsacak olay meğerse buymuş. bir de yazı gösterdiler ki "17 çocuk burada, 18. çocuk nerede?" diye ve türk telekom arena'nın dışında ağlayarak bekleyen bir fener formalı çocuk mizanseni koydular. komedi filmi gibi resmen.

    sonra galatasaray'a giydirmeler başladı. ahmet çakar "fenerbahçe takımı ötekileştirilmiştir. bu olay muz olayından ve diğer olaylardan daha büyüktür. bu işe çocukları alet ettiniz. yazıklar olsun" falan gibi açıklamalar yaptı. sinan engin ise "yazıklar olsun, bundan sonra türkiye'de maç falan oynanmasın" demeye başladı. en az yarım saat yerden yere vurdular galatasaray'ı. görüntüleri 50 defa yayınladılar. gözlemciye falan telefonla bağlandılar "nasıl izin verdiniz" diye. "bu yılın gazetecelik olayıdır. iyi ki bu olayı ortaya çıkardınız" diye birbirlerini tebrik ettiler.

    sonrası ise daha komik. programın sunucusu ertem şener "şu anda bir mesaj aldım. telekom stadı'nda çocuklar hazırlanırken, birkaç çocuk fenerbahçe forması giymek istemedikleri için ağlamışlar" diye açıklama yaptı. bunun üzerine ahmet çakar yine devreye girerek "ya olur mu öyle şey, bu işi sulandırma çabasıdır, geçin bu işleri" gibi bir şeyler söyledi.

    en komiği ise programın sonlarına doğru yaşandı. ertem şener "şu anda bir mesaj daha aldım. son oynanan fenerbahçe-kayserispor maçında da* seramonide galatasaray formalı çocuk yokmuş. bu olayı araştırıyoruz" derken, biraz önce kaplanlar gibi saldıran ahmet çakar süt dökmüş kedi oluverdi bir anda. sinan engin araya girip toparlamaya çalıştı "ıhım ıhım, şey, yani tabi ki onların yaptığı da kötü bir hareket, yarın akşam aynı lafları onlara da söyleriz galatasaraylılar merak etmeyin."

    bir kıraathane kurup bunları başına geçireceksin, sabah akşam çay demlettireceksin bunlara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın