resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 5866
    rıdvan dilmen yakın arkadaşlarından biri. ama mevzu galatasaray olunca değil rıdvan dilmen, fulya terim de olsa hocam için farketmez. yaptığı bazı şeylerin hoş olmadığını biliyor. sen biliyorsun, rıdvan biliyor, ben biliyorum da o mu bilmeyecek!? biliyor tabii amına koyim. her şeyi biliyor hocam. kadıköy'de taraftar yapıyor hakeme baskıyı. bizde taraftar yapamayınca imparator yapıyor. bazen penaltı olmadığını bildiğin bir pozisyon sonrası futbolcun hakeme yürür, taraftarın bedeniyle olmasa da nefesiyle sahaya iner. diğer penaltı olmayan pozisyonda penaltıyı alırsın. türkiye'de futbol olduğundan beri bu var ve fenerbahçe'nin son 10 yılda böyle kazandığı puanların haddi hesabı yok.

    karşı taraf bunu başkanıyla yapıyor, taraftarıyla yapıyor. bizim ne aziz yıldırım gibi bu işleri yapacak bir başkanımız, ne de iç sahada fenerbahçe taraftarının hakem üzerinde kurduğu baskıyı kuran bir taraftarımız var. bunları kabul etmek lazım. geriye bir tek, kulübün haklarını savunan, bazen kulübü için yanlış yapmak gerekiyorsa da yapan bir adam kalıyor.

    yaşamı boyunca kulüp için her şeyi yapmış. şimdi bazen yaptığı işlerin yanlış olduğunu bilse de yapıyor. çünkü türkiye'de bu işler böyle dönüyor ve bu işi yapacak camiada başka bir adam da yok.

    aykut'un aziz'i var, konuşmasına gerek kalmıyor, bir başkasının mhk başkanı var, susuyor. medya patronlarını konuşturuyor. ama galatasaray'ın imparator'dan başka kimsesi yok. evin direği, kulüp personelinin babası, futbolcuların imparator'u, avrupa'nın fatih'i, yöneticilerin can simidi. her şey lan bu adam.

    o yüzden şu an fenerlilerin en nefret ettiği isim de, imparator. çünkü biliyorlar ki fatih terim olmasa sezon sonu şampiyon olacaklar. istedikleri gibi at koşturacaklar. biliyorlar ki fatih terim olmasa geçen sezon şampiyondular. biliyorlar ki fatih terim olmasa bugün türk futbolu'nun tek büyüğü fenerbahçe'ydi. galatasaray'dan fatih terim'i çık, sonra müzeye bir bak, galatasaray mısın, trabzonspor mu? bir bak, o zaman demek istediklerimi daha iyi anlayacaksın.

    birçok kız çocuğunun ilk aşkı babasıdır ya. ben ve benim gibi birçok galatasaraylı'nın da ilk aşkı sensin hocam. çocukken babam eve yüzü asık gelince üzülürdüm. şimdi de seni üzgün görünce üzülüyorum. seni üzen her ne varsa anasını sikeyim sen üzülme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın