resim
Mehmet Özdilek
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 17
    --- alinti ---
    antalyaspor teknik direktörü mehmet özdilek, alacakları bir galibiyetin antalyaspor'u süper lig'de bırakacağını söyledi. ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdüren antalyaspor'un teknik direktörü mehmet özdilek, oyuncularının kazanma azminin takımı olumlu etkilediğini belirterek, ''her maç hem çok zor hem çok kolay. önemli olan sizin sahada duruşunuz. bu anlamda hafta sonu oynayacağımız maçta tek hedefimiz ankaraspor'u yenmek. yenerek var olduğumuzu kanıtlamak'' diye konuştu.

    ankaraspor'u yenmek için var güçleri ile çalışacaklarını ifade eden özdilek, sözlerini şöyle sürdürdü: ''ankaraspor'u yenip rahat nefes almak istiyoruz. ancak bu kolay olmayacak. bu zamana kadar hiç bir maç kolay olmadı. 24 haftadır final oynuyoruz, iki final maçımız kaldı. bunlara en iyi şekilde hazırlanıp ligde kalma hedefimize ulaşmak istiyoruz. bunu başaracağız. bu konuda aynı ciddiyetimiz ve kararlılığımız devam ediyor.''

    biz son maça kalmak istemiyoruz ama kalırsak bir galibiyetin bizi ligde bırakacağının bilincindeyiz. dolayısıyla işimizi son haftaya bırakmak istemiyoruz ama şartlar ne gösterecek bilmiyoruz. biz her türlü zorluğa alışığız'' dedi.
    --- alinti ---
    http://www.akdenizkenthaber.com.tr
App Store'dan indirin Google Play'den alın