• 6
    meireles tükürmemişse doğrudur, meireles tükürmüşse yanlıştır. böyle bir karar verirken gerekçeli olarak açıklama yapılmadığı sürece kafada hep soru işaretleri kalır. uzmanlara, bilirkişilere danışmadan video görüntüleri izlenerek, kamuoyu ile paylaşım yapılmadan açıklanan bu karara yazıklar olsun.

    ayrıca şu karar* halis özkahya'nın hakemliğini bitirmelidir. bitirmezse meireles tükürmüş, tahkim satılmış anlamına gelir.

    edit: yazmayı unutmuşum. cezaları alt sınırdan veren disiplin kurulunun ne mal olduğu hesaba katılmamıştır. adam küfür ediyor, hakaret ediyor ve bu hareketleri 3-4 kez tekrarlıyor, buna rağmen hakaretten, 3-7 maç ceza aralığından 3 maç ceza alıyor. tükürük olayı ise bambaşka, 8-12 maç kadar aralığı olmaması gereken bir olay, o konuda bir şey söyleyemem. orada da minimumdan verilmesi niyeti belli ediyor zaten. böyle karmaşık durumlarda ortadan verilir ceza ama o da en alt sınırdan verildi. toplam en az 14-15 maç ceza alması gerekirken 12 aldı. tabi tribüne tükürmenin, hakemi itmenin falan cezasız kalması kaydıyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın