resim
Carlos Andrade Souza
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 15
    alınmasıyla en azından ligde yabancı sınırı nedeniyle riera'ya yedek klübesi yolu gözükecektir. ha bir de ömer toprak falan gelirse orası ayrı. ama bence sol bekten öte galatasaray'ın necati'nin yaptığı işi hatta iyisini yapacak bir 10,5 numaraya ihtiyacı vardır.

    bu konuda adı geçmiş isimler arasında en kuvvetli olasılık benim gözümde zarate. adam ligin ilk devresini 1 (bir) maç ile kapamış. kendisi türkiye ligi için biraz faul sorunundan müzdarip olabilecek bir tekniğe sahip olsa da topu hep tehlikeli bölgede alması dolayısıyla yapılacak faullerin özellikle selçuk tarafından cezalandırılacağı korkusu rakipleri biraz daha insaflı oynamaya itecektir diye düşünüyorum.

    ha bana sorarsanız çözüm transferden öte takımı forma sokmakta ve geçen sene başarılı olmuş takım kurgusunu analiz etmekte. kanımca emre çolak her ne kadar beğenilmese de hem pres gücüyle hem de pas trafiğine katkısıyla takımı ilerde tutmak adına önemli bir isim. maçın sıkıştığı anlarda orta sahaya gelip selçuk ve melo arasına girerek takımı çok rahatlatıyor. zaten kendisinin oynamadığı maçlarda ilerde yerleşememe, defansta verimsiz pas yapma gibi sıkıntılarımız oldu hep geçen sezondan bu yana. şu son* trabzon maçının kopyası bir fenerbahçe* maçı, gene geçen sene* kadıköy'de şampiyonluğu kazandığımız ve emre'nin oynamadığı yine aynı cins bir maç. bu takım kurgusu içerisinde nefret edeni ne kadar çok olsa da kendisine ihtiyaç vardır. yine engin'den koca bir devre faydalanamamamız ve hamit'in malesef arzulanan oyunu ortaya koyamaması büyük sıkıntı bizim için. geçen sezon rakip takımı karıştıran, çalım atıp adam eksilterek defans dengesini bozan engin'i mumla aradık. ayrıca o da orta sahada emre gibi önemli işler yapıyordu. devre arası kampında en azından engin ve artık ritmini bulmaya başlamış melo'nun tam hazır olmasıyla galatasaray çıkışa geçecektir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın