• 23
    ilk yarısında jardel ve hagi ile öne geçmiştik malumunuz. 2. yarıya başlarken 3-4 farklı galibiyet beklerken hagi'nin topu ayağından çıkartmamasıyla ve kaybetmesiyle monaco nonda ile 50. dakikada 2-1 bulmuş. 60. dakikada hakem arturo daudén ibáñez'in uydurma penaltısı ile 62. dakikada marco simone ile monaco 2-2 beraberliği sağlamıştı. golden 7 dakika sonrada hagi atılınca ki john arne riise ile yanyana giderken riise kendini bırakmış, hagi'yi attırmıştı. 72. dakikada ise emre belözoğlu'na zokora'dan önce tekmeyi atan dabo atılmış, maç bir anda bize dönmüştü. 80. dakikada capone paslaşılarak kullanılan kornerde hakan ünsal'ın güzel ortasına kafayı koyunca şampiyonlar ligi tarihimizde ilk kez galibiyetle başlamış olduk.

    galatasaray bu maça: 1 taffarel, 35 capone, 3 bülent, 4 popescu, 57 hakan, 22 ümit, 7 okan, 8 suat, 5 emre, 10 hagi ve 9 jardel ile başlamış. sakatlanan okan yerine 18. dakikada bülent akın, 66. dakikada ümit davala yerine hasan şaş ve 90. dakikada jardel yerine marcio girmişti.

    monaco ise : porato, christanval, marquez, ırles, leonard, bonnal, giuly, dabo, djetou, nonda ve simone ile başlamış. leonard yerine riise 10. dakikada, nonda yerine dado prso 78. dakikada ve bonnal yerine farnerud uzatmalarda oyuna girmişitir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın