resim
Diego Martín Forlán Corazo
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Uruguay
  • 6
    --- alinti ---
    başkan adnan polat'ın en büyük hayali olan shevchenko henüz olumlu yanıt vermeyince cimbom rotayı ispanya'ya çevirdi. bu sezon ligde 28 maçta 23 gol atan uruguaylı yıldız, nihat kahveci ile konuştuktan sonra galatasaray'a yeşil ışık yaktı

    nonda ve ümit karan'dan verim alamayan galatasaray, bu futbolcuları gönderip dünya çapında bir golcü getirmeye
    kararlı görünüyor. başkan adnan polat'ın en büyük hayali olan andriy shevchenko'dan henüz olumlu bir yanıt alamayan galatasaray, şimdi rotayı diego forlan'a çevirdi. atletico madrid'de bu sezon 28 maçta 23 gol atan uruguaylı santrfor için kolları sıvayan cimbom, önce ispanyol kulübünün nabzını yokladı. atletico madrid, forlan'ı satmaya sıcak bakınca da sarı-kırmızılı yöneticiler yıldız futbolcuyla temas kurdu.

    forlan, hemen cevap vermek istemediğini belirterek düşünmek için süre istedi. süper golcü, daha sonra eski takımı villarreal'de oynayan nihat kahveci'yi aradı. nihat'a türkiye ve galatasaray'ı soran forlan, ispanya'daki futbol elçimizin açıklamalarından memnun kalınca cimbom'a yeşil ışık yaktı. galatasaray, 30 yaşındaki golcüye yıllık 3 milyon euro vermeyi göze aldı. atletico madrid ise 2011 haziran'ına kadar sözleşmesi olan forlan için 8 milyon euro talep etti. sarı-kırmızılı yönetim bu rakamı 6 milyon euro'ya çekmeye çalışıyor.
    çağdaş doğan
    --- alinti ---

    pasfotamaç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın