• 2
    http://www.sporbilimci.com/...-sinirlari-zorlayin/

    --- alıntı ---

    battle rope egzersizleri

    adından da anlaşılacağı gibi büyük boy halat oldukları için ağırdır, kaslarınızı daha önce hiç olmadığı gibi çalıştırmak için direnç (başka bir deyişle büyük bir zorluk) ekler.

    avantajları: karnını, kollarını ve omuzlarını güçlendirir, bacaklarında etkilenir ve tek seferde kendini katil bir kondisyon antrenmanı içerisinde bulursun. daha da önemlisi, bu ağır halatları sallamak, sallamak ve kırbaçlamak, vücudunuzu yüksek etkili egzersizler yapmak gibi zorlamaz; ancak yine de ciddi fitness yararları elde edersiniz.

    aslında, araştırmalar, savaş halatlarını sadece 10 dakika boyunca kullanmanın kuvvetli bir egzersiz olarak düşünülebileceğini öne sürüyor. artı, savaş halatları ile hiit, aerobik ve anaerobik kapasiteyi sadece dört hafta sonra arttırılabilir.

    başka bir deyişle, güçlü ve dayanıklı olursunuz. new york city’deki tone house’da eğitim kurucusu ve kurucusu alonzo wilson gibi üst düzey fitness uzmanlarının bu egzersize tamamen yoğunlaşma sebeplerine de şaşırmadık.

    wilson, “her kas grubunu aynı anda çalışıyor ve hareket özgürlüğüne izin veriyor” diyor. başka bir bonus mu? uzman, fitness seviyeniz, ister acemi isterseniz profesyonel bir sporcu düzeyinde olun yine de protein sentezleme konusunda vücuda katkı sağlayacağını da ekliyor.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın