• 1
    tesiste 2 adet restoran, 2 adet toplantı salonu ve spor merkezi bulunuyor

    3 katlı tesisin giriş katı ve üst katında 2 restoran ve 2 adet özel toplantı salonu hizmet veriyor. giriş katında yer alan ve 100 kişilik bir kapasiteye sahip olan casual restoran sabah 9.00 ile gece yarısı arasında konuklarını dünya mutfağının lezzetli yemekleri ile buluşturuyor. pazar günü açık büfe brunch hizmeti restoranın ayrıca ‘field’ adlı 2500 m2’lik bir bahçe alanı bulunuyor. bahçe alanında geniş bir çocuk oyun parkı da yer alırken, alanda kermes, festival, sinema gösterimleri, düğün, doğum günü ve lansman gibi özel etkinlikler düzenlenebiliyor.

    bold restoran’da italyan mutfağı

    tesisin en üst katında yer alan bold restoran ‘fine dining’ konsept ile müşterilerine italyan mutfağından tatlar sunuyor. maç günlerinde özel menüler sunacak olan restoran öğle 12.00 ile gece yarısı arasında hizmet veriyor. sahne kurulumunun da yapılabildiği restoran özel etkinliklere ev sahipliği yapabiliyor. bu tür etkinliklerde yine üst katta yer alan ‘blackhall’ adlı alan bold restoran’ın kapasitesini artırmak için açılabiliyor.

    toplantı odası

    tesisin en üst katında toplantı ve eğitimler için kullanılmak üzere 58 m2’lik bir oda bulunuyor. ayrıca katta arkaya bakan bir de açık teras bulunuyor.

    450m2’lik fitness salonu

    tesisin en alt katında kapalı yüzme havuzu ile onunla bağlantılı bir açık yüzme havuzu bulunuyor. aynı katta 450 m2’lik alana kurulmuş bir de fitness salonu yer alıyor. 2 stüdyo alanının yer aldığı salonda spa ve masaj salonları da bulunuyor.

    tesiste özellikle futbol dışı branşların beşiktaşlı sporcuları gün içinde vakit geçirmektedirler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın