• 1177
    şüpheli görüntülerin ve belgelerin de destek olarak kullanılabildiği soruşturmadır:

    - ibrahim akın'ın poşet içinde para alma görüntüleri
    - ibrahim akın'ın fenerbahçe'ye karşı oynadığı maçta "lan az kalsın gol atıyordum" diyerek korkması ve dudağını ısırması
    - ibrahim akın'ın şike yapmadan önce imamdan icazet alması
    - kaleci korcan'ın 4-3'lük maçta yediği goller

    edit: yanlış anlaşılmasın, somut belgeler üzerine başlatılan * ancak destekleyici görüntülerin de var olduğu soruşturmadır...
  • 1178
    aklanacaktir cunku bu operasyonu yapan polisler ile darbecilere ve yolsuzluklara operasyon yapan polisler ayni. bugun biliyoruz ki, yolsuzluklari aklamak icin paralelli terelelli gundem devam ediyor. yolsuzluklara operasyon yapan polisler vatan haini ise sike ve darbe operasyonlari da dogal olarak uydurma olmak zorunda. yani ulkemizde; darbe, sike ya da yolsuzluk yoktur ve olmamistir. ulkemizin tek bir derdi var, o da vatan haini paralel polisler!
  • 1179
    --- alıntı ---

    yeniden görülmeye başlanan şike davasının 5. duruşmasında savcı beraat mütalaası verdi.

    --- alıntı ---

    yeni türkiye'nin yeni hukuk sistemi. talimatlarla idare ediliyor. sevinçli sevinçli ne demişti mahmut uslu "başbakan* bize yeniden yargılama sözü verdi"

    ne enteresandır ki fenerliler çıkan aklama kararından sonra zil takıp oynuyorlar. hani rte'nin olaya müdahil olmadan önce tff ve yargı ceza verdiğinde cemaat deyip inkar eden aynı güruh.
  • 1180
    tff 3 fenerbahçe yoneticisine sikeden ceza vermis, geri kalanlarini haksiz yere aklayarak neticelendirmisti. uefa ve cas ise sikecilere sikeci oldugunu kesin hukme bagladi ve bunlari avrupa'dan siktirle kovdu. iste o sorusturmanin neticesi o. ceza mahkemeleri onunde gorulense bir maskaralik sadece. canli yayinda yolsuzluk yaparken, ogluna paralari sifirlamasini salik verirken, ayakkabi kutularinda paralarla yakalanan siyasetcilerin "darbe plani bu" dedigi ulke burasi. onun ceza mahkemesindeki savci da bu kadar.
  • 1182
    şaşırdım diyen ? bak bundan sonra makul şüphe yada paralelci diye bu konu altına yazı yazan herkesi içeri alabilirler.
    deliller gerçek ama şike yok, şike var ama sahaya yansımadı : ) ilahi yüce türk yargısı.

    hırsızlar, darbeciler ve şikeciler el ele verdi, herşeyin özeti bu, önce darbeciler çıktı şimdi sıra şikecilere geldi, darbeciler çıktıklarında yaptıkları gibi bunlarda vatan millet sakarya edebiyatına devam edecek.
    yandex'e yaz nani, ekinler ekildi mi ? eskişehir'e bagajda nakit para ile "ev" almaya giden efsane kimdi?

    yaz nani yaz, yeniden yargılanma sözünü kimden aldınız, yaz bunu da yaz.
  • 1186
    --- alıntı ---

    savunması, şike dinlemelerinin hukuksuz olduğu üzerinedir. şike olmadığı üzerine değildir. zaten aziz yıldırım ve çete üyeleri de bu tapelere itiraz etmemiştir. bu nedenle fenerbahçe'nin şike yaptığı gerçeği değiştirilemez.

    hakimin de bu tarz bir beraat talebine olumlu yanıt vereceğine ihtimal vermiyorum. karar seçim sonrasına bırakılıp, sonunda beraat talepleri reddedilecektir. göz göre göre suçları halı altına süpüremezler.

    --- alıntı ---
  • 1187
    el birliğiyle ört bas ediyoruz şikeyi. kimse birbirine çamuru atmasın. ne yaptınız şike için? passoligleri aldınız, digitürkleri evinize kurdurdunuz. fenerbahçenin maçlarındaki ofsaytlarını tartıştınız. sonra şikeyi ört bas ediyorlar diye ağlıyorsunuz. yazdık, çizdik. ne yaptınız? kulübümüz ne yaptı? bırakalım bu işleri. ne yaşıyorsak, hak ediyoruz.
  • 1188
    buna inanan şuna da inandı:

    (bkz: 17-25 aralık soruşturması paralel yapının bir kumpasıdır)
    (bkz: yersen)

    bu davada fenerbahçe'nin aklanması ile 17 aralık yolsuzluk soruşturmasında bakanların aklanması arasında herhangi bir fark yoktur...
    hem aktroll olup hem de fenerbahçe'nin beraatine sevinecek olanlar için bir tutarsızlık yok tabi...

    ancak tutup da "bu ülkeyi yönetenler ülkeyi soyup soğana çevirdiler, paralel maralel bahane, 17 aralık düpedüz yolsuzluğun kanıtıdır" diyen bir kafanın aynı zamanda "fenerbahçe paralel yapının kumpasına kurban gitmiştir, beraat ettiğimizde haklılığımız ortaya çıkacaktır" diyen adam bunun ardından bir iq testine girerse isabetli olacaktır...

    hem aydın, atatürkçü, irtica karşıtı olup hem de hükümetin pisliklerini aklayan uygulamayla beraat ettiğine inanan adam en hafif tabirle "embesil"dir.
  • 1189
    göz göre göre katledilen bir hukuk var orta da. bütün dünya da kabul gören bir şike olayı var, bizim mahkemelerimiz ve tff de şike kanaatine vardı. ama 17 aralık sürecinden sonra hükümet yolsuzluk davası karşılığında sattı bu davayı. ergenekon ve balyoz'da da aynı. yolsuzluk davasına karşı bu 3 dava sus payı olarak muhaliflere verildi. 17 aralık sürecinden sonra değişen mahkeme kurulları bu 4 davada verilen kesin hükümleri bir bir değiştirdi. ortalık darbeciden, hırsızdan ve şikeciden geçilmez oldu.

    maalesef 11 yıllık reform sürecini son 3 yılda yerle bir eden bir partinin sorumluluğundadır bu iş. diğer 3 partiyi de atlamamak lazım. bugüne kadar sadece 2 konuda bir araya geldi bu 4 parti. biri maaşlarına yapılacak olan zamla ilgili diğeri de bu şike davasında puan silme zımbırtısıyla ilgili. onun için biz ne kadar kendimizi yırtarsak yırtalım diğer 3 partiden bir itiraz yükselmedikçe -ki yükselmeyecek- bu dava böyle kapatılacak.
  • 1190
    bu konu üzerine artık konuşulacak fazla bir şey görmüyorum. her şey açık seçik ortada, fenerbahçe facebook hesabı 2 gün önce son 36 saat diye fotoğraf yayınlamıştı. ne için son 36 saat olduğu ortaya çıktı. çıkacak karar da malumun ilanıdır.

    fenerbahçe balı burada bile ortaya çıktı. türkiye'de ilk kez şike soruşturması yapıldı, 2 büyük kulüp uefa'dan küsküyü yedi, bu ülkede hiç bir zaman adalet, hukuk ön planda olmadı, kabul ama bu soruşturma ülkenin en ama en hukuksuz, en adaletsiz anına denk geldi. bu da yetmezmiş gibi 80 ilde elektrik kesilince bunu paralel yapının yaptığını düşünecek insanlar peydah oldu. ülkede hukukla işi olan herkes için aklanma fırsatı doğdu. yıllardır darbe suçuyla içeride olan paşalar, "kandırılmışız yaw, kusura kalmayın bir kaç yıl içeride tuttuk sizi ama, eheheh." denerek çıkarıldı, ülkeye giriş yasağı olan, tayyip erdoğan'a "allahsız, kitapsızsın!"diyen cem uzan a haberde programa çıkar oldu. tahmin edin bu "kandırıldık." süreci kimlere yaradı?

    halkın gözünde hiç bir zaman aklanamayacaksınız. paralel yapı yaptı, he mi? hea.

    https://www.youtube.com/watch?v=CJHUY1qTB-I
  • 1193
    üç temmuz sürecinde şike yapıldığından normal hiçbir insan şüphe duymuyor. zaten türkiye'de ve hatta dünya'da şike hep vardı ve var olmaya devam edecektir. benim temennim şikenin minimize edilmesi.

    tapelerin hiçbirisi muhatapları tarafından inkar edilmemiştir. konuşmaların doğru olduğu sabittir. ancak bizim amacımız şuydu buydu şeklinde savunmalar yapmışlardır.

    şikenin sabit olduğuna inanmakla birlikte, bu kadar ağır cezaların verilmesini ve hatta tutuklamalar yapılmasını adil bulmadım. hala da aynı düşüncedeyim. yanlış anlaşılmasın hak etmediklerinden değil, yıllarca şikeye aşırı müsamaha gösterilmesinden dolayı. yıllarca şikeye göz yum, adam bu oyun ne olacak ki kafasıyla insanların şikeyi kanıksamasına yol aç, ondan sonra da gel ağır cezalar kes. işte bana makul gelmeyen tarafı bu yönü.

    devlet kurumları ve tff, şike konusunda acımasız olduğunu, söylentisinin bile araştırılacağını, tavır ve eylemleriyle, işlemleriyle ortaya koymalı ve bunun örneklerini sunmalıdır. ondan sonra şike yapanları cezalandırdığınızda kamuoyunun vicdanı rahat olur.

    tahkim kurulunun kararlarının değişmeyeceğini, uefa ve cas kararlarının hiçbir şekilde etkilenmeyeceğini, fenerbahçe'nin tazminat istemlerinin karşılık bulmayacağını, zira spor yargılaması ile adli yargılamanın birbirini etkilemeyeceği kuralının net olduğunu belirtmek isterim.

    trabzonspor'un hakkı yenmiş ve bir şampiyonluğu maalesef güme gitmiştir, inancım budur.

    aziz yıldırım'ın yerinde olsam şampiyonluk kupasını efendice götürür tff'ye teslim ederim. aksi halde trabzonspor taraftarlarının ahı yüzyıl onların peşini bırakmayacaktır. bu çok daha büyük bir cezadır fener için.

    alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. (milyonlarca masum ve mazlum trabzonspor taraftarının ahı yüz yılda biter mi bilmem)
  • 1197
    aziz yıldırım ve diğerlerinin aklanması, ülke çapında %95'in kabul etmeyeceği bir durumdur. bu nedenle getirisinden çok daha fazla götürüsü olacaktır. yani akp, bu nedenle oy kazanamayacak, kaybedecektir. yargı ne karar verirse versin millet vicdanında kararı çoktan vermiştir.

    galatasaraylısı da, beşiktaşlısı da, trabzonsporlusu da, diğer tüm anadolu takım taraftarları da, hatta makul fenerliler de bu aklamanın oy için yapıldığını adı gibi bildiği için akp kesinlikle oy kaybedecektir.
  • 1198
    sonunda sportif anlamda kimsenin aklanmayacağı soruşturmadır.

    bakmayın siz fenerbahçe medyasının goy goyuna, olay aziz yıldırım'ın fenerbahçe ismini ve taraftarını kullanarak silahlı örgüt ve benzeri suçlamalardan yırtmasıdır.

    sportif anlamda yargılama çoktan bitti. tapeler deliller ortaya kondu. taraflar ortaya konan bu delilleri kabul etti akepe güdümlü anayasa mahkemesi delillerin gerçek olduğunu ve kumpas olmadığını bildirdi. çıkılan her mahkemede savunmalar alındı ve ortak karar olarak fenerbahçe yöneticileri 2010-2011 sezonunda şike ve teşvik sebebiyle suçlu bulundu.

    olay akepe denen müslümanlığa altıncı farz olarak hırsızlığı koymak isteyen partinin; kendileriyle alakalı olan 17-25 aralık yolsuzluk soruşturmalarını kamuoyu gözünde kumpas sınıfına sokarken, delilleri baştan sona sahte olan ergenekon ve balyoz davalarıyla, içinde %100 şike ve teşvik barındıran şike davasını aynı potada eritip sıyrılmaktır.

    fener taraftarı yine hüsrana uğrayacak demedi demeyin.
  • 1200
    beraatin istendiği nokta aziz yıldırım'ın şike ya da örgütten suçlanması değil, tapelerin hukuksuz dinlenmesi. dolayısıyla 9 ekim'de beraat kararı çıksa da çıkmasa da sanki şikeden aklanacakmış gibi haber yapan fener medyasının gazına gelmemek önceliğiniz olsun arkadaşlar.

    tapeler ve deliller gerçek, buna sanıklar da itiraz etmedi. şu an tartışılan, gerçek olan tapelerin dinlenme usulü. yoksa aziz yine şikeci ve yine örgütçü kalmaya devam edecek. algı yönetimlerine prim vermeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın